Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπουτάρης γδύνεται για τις gay παρελάσεις αλλά .....διαφωνεί με τις εθνικές παρελάσεις !!! VIDEO


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φωτογραφήθηκε γυμνός για το περιοδικό Adore και στέλνει το δικό του μήνυμα για το Gay Pride που φιλοξενείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί κατά καιρούς.«Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη... Ας έρθουν 50.000 –γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ' όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ' οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη. Τώρα, δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη... Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία», τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Για να θυμηθούμε όμως τι έλεγε για τις εθνικές παρελάσεις


Δηλαδή με λίγα λόγια είναι εναντίον των εθνικών παρελάσεων και υπέρ των παρελάσεων των gay για τους προφανείς πια σε όλους μας λόγους που έχουν γίνει τα πάντα τον τελευταίο καιρό, για οικονομικούς λόγους.

Αυτό θέλουν να μας καταντήσουν. Να δεχόμαστε τις gay παρελάσεις αλλά να ''ξεχνάμε'' τις παρελάσεις εις μνήμην εκείνων των αγνών Ελλήνων που πέθαναν για την Πατρίδα μας. Και φυσικά μας στρέφουν όλους ενάντια των εθνικών παρελάσεων όταν αυτές γίνονται υπό το φόβο (;) των επεισοδίων και βάζοντας κάγκελα παντού. Και στο τέλος όποιος πιστεύει το αντίθετο πρέπει να μπαίνει η κατάλληλη ταμπέλα του αναχρονιστικού, του ομοφοβικού, του ψεκασμένου, του λαικιστή κ.α. ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου