Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Μόνο αυτός δεν φοβάται να επενδύσει...

 
«Το ελληνικό αριστερό κόμμα τρομάζει ορισμένους επενδυτές» είναι ο τίτλος του άρθρου της Wall Street Journal. Ενώ και οι Financial Times σημειώνουν πως«ο ΣΥΡΙΖΑ τρομάζει τους επενδυτές ομολόγων». Η...Handelsblatt με τη σειρά της γράφει πως «οι εκλογές και η προοπτική νίκης του ΣΥΡΙΖΑ τρομάζουν τους επενδυτές». Η Welt τέλος εκτιμά σε σχετικό της σχόλιο ότι «οι επενδυτές χάνουν την εμπιστοσύνη τους».
Αλλά και οι σημερινές κυριακάτικες εφημερίδες δεν πάνε πίσω. «Ξεμένει και το Δημόσιο από λεφτά, λιώνει η αγορά των γιορτών» το Πρώτο Θέμα«βίαιη αντίδραση των αγορών» το Βήμα«το παρασκήνιο του αδιεξόδου» η Καθημερινή.
Κινδυνολογία χωρίς έλεος. Μόνο ένας επενδυτής δεν τρομάζει και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται διατεθειμένος να επενδύσει στη χώρα. Τον βλέπετε στη φωτογραφία από παλαιότερη προσπάθεια επένδυσης σε ποδοσφαιρικό σύλλογο (Παναθηναϊκός). Ήταν 10 Δεκεμβρίου 2012, ακριβώς πριν δύο χρόνια και με την κρίση σε πλήρη εξέλιξη, όταν ο Βλάσης Τσάκαςδήλωνε στην ΕΡΑ Σπορ«Όντως σήμερα υπάρχει η άφιξη του Πρίγκιπα. Κάποια στιγμή εντός της ημέρας θα είναι στην Ελλάδα. Θα κατατεθεί αύριο πρόταση προς όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς». Δυστυχώς η επένδυση τότε δεν προχώρησε.
 Ελπίζουμε αυτή τη φορά τα πράγματα να πάνε καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου